• ANUNȚURI / INFORMAȚII


  ELIBERAREA ACTELOR DE STUDII SE FACE DOAR PE BAZA DE PROGRAMARE: AICI

  Începând cu data de 02.05.2022 se eliberează acte de studii, promoția 2021 (cu excepția: certificatelor de grad didactic, certificate de atestare a competențelor profesionale, a atestatelor de echivalare).


  Programările se vor face la intervale de timp corespunzătoare, pentru a evita aglomerația și pentru a se putea elibera actele de studii în condiții sigure.
  ✅ Programările se vor face la intervale de timp corespunzătoare, pentru a evita aglomerația și pentru a se putea elibera actele de studii în condiții sigure.
  ✅ Rugămintea noastră este să veniți neînsoțiți și la ora indicată în programator.

  În vederea programării ridicării diplomelor de licență/master/doctor/DPPD, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:
  https://calendar.google.com/calendar/selfsched?sstoken=UU1LaGNFeWo5RTdUfGRlZmF1bHR8ODg2YTlhNGQ3ZWYxMzllMTQ0MDk2Mjk2MGY3ODkxZWQ
  Accesați link-ul, căutați interval disponibil;
  Pentru efectuarea programării în intervalul orar DISPONIBIL completati astfel:
  la rubrica CE - ștergeți disponibil și adăugați numele și prenumele cu inițiala tatălui (conform certificatului de naștere);
  la rubrica DESCRIERE - completați tipul actului de studii pe care doriți să îl ridicați, anul absolvirii, facultatea și programul de studiu;
  După completarea acestor date accesați SALVAȚI.

  În vederea ridicării vă rugăm să vă prezentați cu acceptul primit de la google calendar, pe accept trebuie să fie trecut DA/ numele și prenumele și ora programării.

  Pentru diplome mai vechi de 5 ani (mai vechi de 2017) vă rugăm să completați formularul AS4 și să-l transmiteți pe mail: acte-studii@e-uvt.ro
  Veți primi un mail de la Biroul Acte Studii pentru a vă putea programa în vederea ridicării actelor de studii. AS4

  Neprezentarea la data și ora programată, neconcordanța între datele înscrise în programare ( nume/prenume) și datele de identificare ale persoanei care se prezintă pentru ridicarea actelor de studii și actul de identitate ( CI/Pașaport), precum și lipsa fotografiilor corespunzătoare pe diplomă duc la anularea programării.

  În cazul în care doriți să anulați programarea inițială, intrați pe invitația primită pe mail urmând pașii:

  - sub numele dumneavoastra : click pe vezi in google calendar;
  - click dreapta pe programarea din calendar,.

  PRIN CONTINUAREA PROCEDURII DE PROGRAMARE ONLINE SUNTEȚI DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE REGULAMENTULUI UE 679/2016 PRIVIND PROTECȚIA DATELOR.

  Date de contact:
  B-dul Vasile Pârvan nr. 4, Timişoara, etaj 1, camera 153B
  Telefon: +40 (0)256-592.133
  E-mail: acte-studii@e-uvt.ro  Vizarea actelor de studii
  Depunerea dosarului de vizare la CNRED se face prin intermediul unei instituții de învățământ acreditate, de solicitant (prin poștă înregistrată), prin portalul electronic PCUe sau direct la sediul CNRED din București.
  Informații referitoare la dosarul de vizare se găsesc pe site-ul CNRED (https://www.cnred.edu.ro/ro/vizarea-actelor-de-studii-pentru-plecarea-in-strainatate) sau pe site-ul Biroului Acte Studii (https://actestudii.uvt.ro/eliberari-acte-studii/adeverinte-de-autenticitate-si-vizarea-actelor-de-studii)